Klubin tilat

Pörssiklubi on toiminut samoissa tiloissa vuodesta 1912, jolloin toiminta käynnistettiin.
Klubin tilat ja Englannista aikoinaan tilattu sisustus on säilynyt ennallaan ja niitä on
vuosien varrella jatkuvasti entisöity.

Klubin tilat ja sisustus ovat monin tavoin ainutlaatuiset. Aula, ruokasali, kirjasto, biljardisali ja kabinetit ovat kaikki helmiä omine erityispiirteineen. Kaikille tiloille on kuitenkin yhteistä se, että niissä on kodikkaan arvokas klubihenki.

Klubin kaikissa tiloissa on langaton internetyhteys ja moderni kokoustekniikka.

Klubin pohjapiirustus antaa hyvän kuvan siitä, miten tilat jakaantuvat ja kuinka monta vierasta jokaiseen tilaan mahtuu.

3D-kuvaohjelman avulla voit tehdä mielenkiintoisen matkan tiloihimme:

 

Ruokasali

Viihtyisään ruokasaliin mahtuu jopa 170 vierasta.

Ruokasali on Klubin sydän ja soveltuu mainiosti suuriinkin tapahtumiin, kuten hää- ja merkkipäiväjuhliin sekä yritysten erilaisiin tilaisuuksiin, kuten aamiaisseminaareihin ja cocktailtilaisuuksiin.

Tyylikäs ruokasali ja siihen kuuluva klassinen kattaus pääsee oikeuksiinsa sekä päivisin että illallisaikaan.

Kabinetit

1.       Hallituskabinetti

Hallituskabinettiin mahtuu enintään 22 henkilöä mutta on parhaimmillaan 4–18 henkilön tarpeisiin.

2.       Pelikabinetti

Pelikabinetin ovaali pöytä on mahdollista kattaa jopa 18 henkilölle ja se on nopeasti muunneltavissa 4–10 henkilön pyöreäksi pöydäksi.

3.       Pikkukabinetti

Klubin kabineteista pienin ja intiimein on Pikkukabinetti, eli Gröna rummet kuten Klubin vanhimmat sitä kutsuvat. Tämä pieni kabinetti soveltuu parhaiten 2–8 henkilön seurueille.

4.       Biljardikabinetti

Nimensä mukaan Biljardikabinetti sijaitsee biljardisalissa. Tila soveltuu mainiosti jopa 30 henkilön cocktailtilaisuuteen tai 12 henkilön lounas-, illallis- tai kokoustilaisuuteen jolloin kolmas biljardipöytä peitetään lasilevyillä ja katetaan tyylikkääksi ateriapöydäksi.

5.       Salikabinetti

Ruokasalin voi jakaa väliseinällä niin, että kolmannes salista voidaan ottaa yksityiskäyttöön. Tällöin voimme kattaa 20:lle vieraalle yhteisen pitkän pöydän tai sijoittaa enintään 42 henkilöä neljään erilliseen pöytään.

Aula

Aulassa Klubin henkilökunta toivottaa vieraat tervetulleiksi. Aulassa sijaitsevassa Klubin baarissa voit nauttia mm. Klubin omaa Malmgård Club Dinkel -olutta. Baari on Klubin kohtaamispaikka, jossa voit ilmoittaa tulosi, suorittaa maksut, varata pöydän tai kabinetin ja nauttia drinkin vieraita tai klubiveljiä odotellessa. Aulassa löytyy myös mukavat nahkaiset nojatuolit, joissa voi rentoutua hetkeksi ennen lounaalle tai illalliselle siirtymistä. Aula muuntuu illallisten yhteydessä helposti tanssilattiaksi orkestereineen.

Kirjasto

Kirjastossa klubijäsenet tapaavat ennen lounasta nauttien lasillisen sherryä, keskustellen tai lukien päivän lehdistä tärkeimmät uutiset. Kirjastossa on käytössä tietokone. Kirjaston kirjat ovat jäsenten lainattavissa, silloin tiedot merkitään lainauskirjaan. Kirjastossa on tällä hetkellä noin 1400 teosta, jotka ovat pääosin jäsenten Klubille lahjoittamia.

Biljardisali

Klubin biljardijaosto kokoontuu biljardisaliin torstaisin klubi-iltoina. Biljardisalissa on kolme pöytää joka mahdollistaa suuremmallekin joukolle pelimahdollisuuden eri muodoissa. Kerran kuussa järjestetään kuukausikisat ja vuoden paras pelaaja kruunataan joulukuun Kinkku Cupissa.

Parveke

Parvekkeelta avautuu upea näkymä Linnapihalle. Parveke on kalustettu pienillä istuinryhmillä ja toimii mainiona baarin jatkeena ja tilana jossa voi vapaasti käyttää puhelinta.

Sikarihuone

Parvekkeella sijaitsee myös Klubin pieni sikarihuone, jonne voi siirtyä maittavan lounaan tai illallisen jälkeen seurana ”kuubalainen”.

Kirjastossa jäsenet tapaavat ennen lounasta tai illallista.

Pikkukabinetti on yksi viidestä kokoustilastamme.

Klubi ilman biljardisalia ei ole klubi.